Волзькі татари проведуть “Хвилину скорботи і Єдності” з киримли

Запрошуємо взяти участь на акцію – “Хвилина скорботи і Єдності ” !
Чергові загальноміські збори Набережночелнінского відділення ТОЦ, що відбулися 5 травня 2014, були присвячені 70 -й річниці депортації кримських татар з Криму. Почалися підготовчі роботи до дати. Проведення заходів погодили з головою «Шури аксакалів» Татарстану (Ради старійшин), головою Міллі Междлісу татарського народу, муфтієм татарського національного руху, головою Спілки татарської молоді ВТМ «Азатлик». Сподіваємося в цей день, весь тюркський світ та український народ підтримає кримсько-татарський народ.
Кожен народ – його цінність, людство – одна велика сім’я, при цьому всі народи мають рівні національні права на гідне життя і щодо забезпечення гідного життя тих, що нині живуть, і наступних поколінь.
Організатори акцій підтримки кримськотатарського народу: відповідальні за проведення і за забезпечення громадського порядку – Гаміль Камалетдинов (сот.:8- 903 – 318 – 10 -77), Фагім Валієв, Марза Шакірова. Охочих брати участь у заході просимо заздалегідь нас оповістити за телефоном, вказаним вище.
Акція буде проведена у Набережних Челнах в Парку Перемоги 18 травня 2014 ( неділя ) 16. 00 годин. Захід погоджено з мерією.
Голова Татарського громадського центру (ТОЦ) – Рафіс Кашапов.

From: Kashapov Rafis [email protected] Mon, 12 May 2014 21:06:26 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа