Волинь у скорботі за загиблими Героями

🕯Турійська громада у скорботі… 7 березня 2024 року, у бою з окупантами загинув мешканець села Мокрець Сергій Шпаков (1965 р. н.). На захист країни став у перші дні повномасштабного вторгнення. Останній бій молодший сержант Сергій Шпаков прийняв на Донеччині.
🕯4 березня 2024 року на території Луганської області в результаті множинних осколкових поранень загинув В’ячеслав Адаменко із Затурцівської громади. Герой проживав в Ізраїлі, мав громадянство Ізраїлю, 17 років прослужив в ізраїльській армії. Після поранення, звільнився з лав армії та приїхав до України. Прийняв українське громадянство. 27 лютого 2022 року пішов добровольцем на фронт, воював у складі 100 бригади ТрО.
🕯Офіційно підтвердили загибель рожищанина Олега Верешка (1986 р.н.). Солдат-контрактник вважався безвісти зниклим. Загинув 20 серпня 2023 року на території Запорізької області в результаті мінометного обстрілу.
 
🕯Сумна звістка прийшла у Самарівську громаду… 8 березня 2024 року жахлива війна забрала життя Віктора Корнелюка (1979 р.н.), водія стрілецького відділення, сержанта, уродженця села Самари.
Щирі співчуття рідним і близьким Захисників. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!
Пам’ятаємо усіх українських воїнів, які віддали життя за рідну державу.
Їх подвиг навіки в історії нашого народу.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа