Волонтери та психологи зі Сходу приїхали до Львова вивчати досвід допомоги учасникам АТО

__1453738659_613x435.23_3_0

Перейняти досвід Львівщини у питанні підтримки учасників АТО до обласного центру приїхало 16 осіб з Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.

“Це представники  громадських організацій, психологи, працівники органів соціального захисту , – розповіла начальник управління соціального обслуговування департаменту соціального захисту населення ЛОДА  Тетяна Медвідь. – Сьогодні гості відвідали Єдине вікно в обласному госпіталі інвалідів війни та репресованих у Винниках. Слід також зазначити, що усім  сподобався досвід Львівщини в частині зустрічей  очільника  області з учасниками АТО “.

Також гості відвідають усі заклади та установи, що надають реабілітаційні послуги. Зокрема, Львівський міжрегіональний центр соціально-трудової та медичної реабілітації інвалідів, експериментальне підприємство, “Західний реабілітаційно–спортивний центр” Національного комітету спорту інвалідів України.

Джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа