Волонтери передали бійцям спецназу МВС приціл FLIR Systems RS64 2-16X вартістю у 9 тис. доларів

Волонтерська мережа «Вільні люди», завдяки старанням небайдужих, придбала та передала для бійців спецназу МВС, які воюють у зоні АТО, тепловізорний приціл FLIR Systems RS64 2-16X. Його вартість $9 000, велику частину коштів вдалося назбирати завдяки діаспорі з Канади. Про це розповів координатор волонтерської мережі “Вільні Люди” Іван Кішка.

“Це дуже якісний пристрій, і досить дорогий. На його придбання та доставку до України у нас пішло півтора місяці. Ми знаємо, що держава наразі не забезпечує підрозділи подібними прицілами, хоча в них є величезна потреба, тому такими речами займаємось ми – волонтери. Зараз у зоні АТО спостерігається більш-менш спокійна атмосфера, але ми знаємо, що це не надовго, тому використовуємо цю перерву щоб максимально забезпечити наших хлопців потрібними їм речами”, – говорить Кішка.

Окрім прицілу волонтери також придбали 7 армійських американських касок(1 шт. – 300$), які будуть розподілені по найактивнішим підрозділам на передовій, яким допомагають “Вільні Люди”.

“Ми дуже вдячні усім жертводавцям, і передаємо також слова величезної подяки від хлопців, які вже сьогодні отримали цей приціл. Пообіцяли, що ворогам тепер буде непереливки”, – зауважив Кішка.

Прес-служба Волонтерської мережі «Вільні Люди»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа