Волонтери “озброїли” спецназ Альфа

Справжні професіонали отримали корисні прилади від волонтерів Народного Проекту http://www.peoplesproject.com. Тепер бійці знайдуть застосування трьом коліматорним прицілам EOTech та двом Holosun у бою.

7

10

111

Top1

People’s Project http://www.peoplesproject.com вже давно допомагає підрозділу і волонтери завжди тішуться з того з якою турботою та відповідальністю вони ставляться до всього, що їм передають.

Це вже не перші прилади, що ми надали підрозділам ЦСО “А” в рамках проекту “Знов у бій! 2″, та волонтери продовжують працювати.Наразі, збір коштів на проект завершений, та ваша підтримка необхідна в рамках інших проектів.

Волонтери мають абсолютно прозору звітність на платформі сайту і своєчасний зворотній зв’язок.

Так, для тих хто хоче підтримати поранених бійців АТО є проект “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/.
Проект “П’ять квадрокоптерів PC-1″ http://www.peoplesproject.com/kvadrokopter-pc-1/ допоможе забезпечити декілька підрозділів засобами аеророзвідки.
Проект “Оперативне реагування” http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/ націлений на швидке закриття потреб у приладах різних підрозділів в зоні АТО.
Проект “Польові бліндажі” http://www.peoplesproject.com/blindage/– якісні та надійні укриття для наших захисників на передовій.
Також відкрито два нових цікавих проекти. В рамках “Школи військових водолазів” http://www.peoplesproject.com/shkola-vijskovix-vodolaziv/ ми передамо військовим сучасне водолазне обладнання а інструктори будуть підвищувати їхній професійний рівень. Проект “Кросфіт для військових” http://www.peoplesproject.com/krosfit-dlya-vijskovix/ готує інструкторів з кросфіт, що зможуть тренувати бійців у своїх частинах.
Долучайтеся. Ваша допомога дуже потрібна – http://www.peoplesproject.com/projects/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа