Водонагрівачі для квартир

Бойлер – важливий елемент в будинку, де немає централізованої подачі гарячої води. В першу чергу при виборі даного пристрою необхідно визначити свої потреби і тільки потім вибирайте об’єм, який буде відповідати вашим вимогам. Виберіть місце, де плануєте установку бойлера. Залежно від його розміру і наявності вільного простору, виріб може бути встановлено під раковиною, над мийкою, на підлозі або стіні. Типи установки – вертикальна і горизонтальна. Уже виходячи з цих нюансів вибирайте модель. Atlantic бойлер – варіант, який ідеально підходить для будь-яких приміщень.

Якщо ви опинилися без гарячої води – це дуже складна побутова ситуація. І не має значення де ви живете – в сільській чи міській місцевості. Найчастіше без гарячої води залишаються саме ті, у кого є централізована подача води. Як правило комунальники затягують вирішення питання з ремонтом, і це може тривати від тижнів до місяців. Іноді домівках доводиться роками чекати водопостачання через ремонт зношених котелень.

Буває, що відключають воду всьому будинку через деяких неплатників. В такому випадку страждають навіть ті, хто відповідально вносить регулярні платежі.

Проблема стоїть гостро особливо для тих, у кого є маленькі діти, і доводиться постійно нагрівати воду. У такому випадку люди просто змушені встановлювати незалежні водонагрівальні елементи, навіть якщо комунальники відмовляють вам у цьому. Які є варіанти:

  • Установка газового водогрійного обладнання. Вам необхідно буде пройти кілька інстанцій і отримати всі необхідні дозволи. Ще один мінус такого рішення – подорожчання газу і небезпечність такої установки.
  • Установка електричних нагрівачів. Для них потрібні стабілізатори, адже для установки такого обладнання необхідна потужна проводка, а середньостатистичні квартирні проводки не розраховані на таку напругу.

Кращим рішенням вважається покупка бойлера, який є електричним накопичувальним нагрівачем, який не споживає багато електроенергії. Бойлер може забезпечити гарячою водою і приватний будинок, і квартиру.

Сучасний ринок готовий надати різні види бойлерів, серед яких ви зможете знайти відповідний для себе варіант. Є моделі недорогі, які собі може дозволити купити сім’я з середнім рівнем заробітку. Також важливо враховувати обсяг і кількість членів смьі при покупці.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа