В Луганську бракує бойовиків на блок-постах

Vsevolod Filimonenko

Луганські пристрасті

У Луганську, у керівництва ЛНР спостерігається гостра нестача людей бажаючих воювати і гинути за “ідеали республіки”. На території міста вже майже не залишилося дієздатних бойовиків, бо основна маса підготовлених “гастролерів” з Росії, покинула обласний центр ще три-п’ять днів тому, а на блок-постах вартують виключно місцеві “нашіребята”. Справа дійшла вже до того, що на одній з барикад терористів в р-ні Вергунці, разом зі “смертними” ватниками, пару днів тому чергував депутат луганської міської ради В’ячеслав Свєтлов *, озброєний автоматом і двома пляшками горілки. Чи продовжує зараз Свєтлов “захищати” батьківщину, перевірити неможливо, через відсутність зв’язку в Луганську, але в рядах “повстанців” подейкували про те, що з дня на день, нардеп С. Горохов обіцяв забрати В’ячеслава Євгеновича до Криму на ПМЖ.

До слова, з важкої військової техніки, у розпорядженні луганських терористів є всього 4 ГРАДи, десяток танків (без екіпажу), і кілька БТРів.

Враховуючи чисельність сил АТО на околицях Луганська, за наявності відповідного наказу, українська армія може взяти місто під контроль вже хоч сьогодні, але мабуть комусь “нагорі” ще просто не вигідно звільняти мешканців обласного центру … коридори смерті якісь організовують … Знущаються мабуть?

* Светлов – особистість повністю підконтрольна нардепу від “ПР” С. Горохову. До речі, такий героїзм проявили далеко ще не багато депутатів луганської міської ради, більшість з яких давно вже мешкають в Києві. Між іншим наші місцеві депутати, при бажанні, навіть у столиці можуть запросто зібрати кворум на позачергову виїзну сесію, і відзвітувати перед переселенцями з Луганська, про виконану роботу з надання допомоги сім’ям біженців.

svetlov

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа