Вкид дезинформації про Аеропорт Донецьк

– З приводу Донецького аеропорту, куди нібито в результаті ротації відправляють беззбройних солдатів. Коментар актуальний на 18 грудня: маячня. Дійсно на рівні генералів України і Росії домовилися про припинення бійні в АДу і про заборону використання важкої техніки. Беззбройні солдати – вкидання. Зрозумійте правильно. Ситуація в армії така, що солдати без зброї просто відмовляться виконувати такий наказ (якщо знайдеться божевільний командир, який його віддасть).

І в цілому по аеропорту. Росіяни виявилися не в змозі силою захопити об’єкт. Вся гордість російської армії, весь російський кадровий спецназ обламав ікла, зламав кігті і поламав собі копита в спробі довести “молодецтво богатирське”. Не вийшло. Виявилося, що спецназ РФ – він тільки в російських серіалах переможець. На практиці українці воюють краще.

Саме в Донецьку наші герої зупинили російських ідіотів. Очевидно, що тепер саме там на невизначений час збережеться лінія дотику. До тих пір, поки Росія не ослабне і ми не почнемо наступ. Якби не кіборги, лінія могла б виявитися далеко в нашому тилу.

На переговорах росіянам дозволили “зберегти обличчя” (мовляв, “сторони ухвалили рішення”), а наших бійців захистили від постійних обстрілів танками і “градами”, від безглуздих смертей. “Будемо гинути, коли підемо в наступ”. А поки у нас “мир”, треба зберегти життя бійців.

Але ми всі прекрасно розуміємо, чому ватник здувся в АДу. Тому що кіборги. І бо українці.

Все буде добре.

Помагайте хунті!

Peter Shuklinov
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа