“Вільний вибір”: гаряча лінія проти фальсифікацій на виборах ОТГ

vvybir

Активісти Вільні Люди проводять інформаційну та моніторингову місію, аби забезпечити максимально чисті та прозорі вибори до ОТГ, що відбудуться 25 грудня. Кампанія “Вільний вибір” передбачає громадський контроль з виявлення та запобігання порушенням та фальсифікаціям.

Просимо громадськість сприяти моніторинговій місії – про всі зафіксовані порушення повідомляти за телефоном “гарячої лінії”: 044 332 19 34

У виборчий день працюватиме штаб, що оперативно опрацьовуватиме надану мобільними групами інформацію про порушення. Наша мета – запобігти та припинити фальсифікації. Ми також закликаємо кожного громадянина України взяти на себе відповідальність і проголосувати. Не проігнорувати вибори, не продати голос, а зробити свідомий вибір.

“Демократична система передбачає, що кожен голос – однакова цеглина нашого спільного будинку: чи то територіальна громада, чи ціла Україна. Лише тому, що на кожних виборах “цеглу” крали й продавали, ми живемо в напівзруйнованих оселях. Ми звертаємось до виборців: не продавайте голоси. До кандидатів: не купуйте голоси. Інакше – ми прийдемо до вас!”, – говорить Serhii Kuzan, заступник Керівника Проводу “Вільних Людей”.

“Вільний вибір” – громадська кампанія “Вільних Людей” з моніторингу виборчих процесів в Україні. Передбачає фіксацію, публічне висвітлення та усунення порушень чи фальсифікацій. 24 грудня 2017 року, у день виборів до ОТГ, більше сотні активістів “Вільних Людей” діятимуть у складі мобільних груп, охоплюючи 13 областей: Волинську, Дніпропетровську, Запорізьку, Тернопільську, Київську, Львівську, Одеську, Полтавську, Миколаївську, Херсонську, Рівненську, Сумську, Чернігівську області.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа