“Вільні люди”: «Єдність заради перемоги» на Луганщині

У Сватові, що на Луганщині, відбулась зустріч з міською владою для підтримки кампанії «Єдність заради перемоги»

unnamed

Активісти «Вільних Людей» здійснили поїздку на Луганщину, аби заручитися підтримкою місцевої патріотично налаштованої громади та обговорити звернення до лідерів політичних сил «Єдність заради перемоги». 2 лютого у місті Сватове, що на Луганщині, «Вільні Люди» зустрілись з представниками міської влади – Євгеном Рибалкою, міським головою, Олександром Євтушенко, заступником міського голови, депутатами та іншими представниками влади.

За словами Євгена Рибалка, парламентарі, що підписали коаліційну угоду, забули про свої зобов’язання. Вони забули й про те, що триває війна і внутрішні суперечки лише загострюють ситуацію. Саме громадяни України повинні взяти ініціативу в свої руки і змусити депутатів передомовитись, відновивши коаліційну угоду «Європейська Україна».

У результаті зустрічі, звернення «Єдність заради перемоги» підтримали Євген Рибалко, міський голова; Олександр Євтушенко, заступник міського голови; Дмитро Романенко, секретар міської ради; Анатолій Луньов, керуючий справами міської ради, а також депутати Сергій Шумаков, Ольга Найдьонова, Олексій Горшков.

«Важливо, щоб політичні сили почули сигнал від українців, що мешкають у зоні АТО. Варто нагадати, що представники Донбасу – патріоти України, яким доводиться у надзвичайно складних умовах російської експансії протистояти сепаратистам та «руському міру». Сьогодні ми заручились підтримкою не тільки міської влади, а й громади Сватового», – говорить Сергій Кузан, заступник Голови Проводу «Вільних Людей».

Так, «Вільні Люди» зустрілись з місцевими жителями, зокрема прихожанами української церкви, що є справжнім осередком українства у регіоні. Саме завдяки ньому Сватове не потрапило під окупацію так званої «ЛНР» і не дозволило сепаратистам захопити владу.

«Українцям у зоні АТО надзвичайно потрібна наша підтримка. Їхня боротьба з «руськім міром» є виявом відваги і патріотизму. Ми повинні співпрацювати і всіляко підтримувати українську громаду, аби вона була здатною розвиватись та активно діяти в інтересах держави», – говорить Дмитро Жмайло, член Проводу «Вільних Людей».

unnamed(1)

Нагадаємо, 20 лютого у Києві відбудеться національний круглий стіл «Єдність заради перемоги», під час якого патріотичні політичні сили мають укласти документ і об’єднатись заради збереження держави.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа