Вільні Люди виявили незаконну порубку дубів на Тернопільщині

Епопея з виявленням незаконних порубок лісу триває. Активісти Вільні Люди продовжують здійснювати екологічну місію, борючись з порушниками на всіх фронтах.

“На почтаку березня, під час занять з тактичної медицини, на території лісу, що перебуває у сфері управління Збаразького лісництва ДП “Тернопільське лісове господарство”, ми виявили незаконну, самовільну вирубку дубів. Частину сировини зловмисники вивезли, а іншу – залишили на дорозі”, – розповідає Іван Ковалик, координатор “Вільних Людей” у Тернополі.
Активісти звернулися до керівництва ДП “Тернопільське лісове господарство” із заявою про вчинення злочину. “Дивує той факт, що деревина лежала просто на дорозі майже тиждень, а лісники, які виконують функції лісової охорони, її не бачили. Сподіваємось, що правоохоронці та працівники Збаразького лісництва знайдуть недобросовісних правопорушників”, – зазначила Oksana Kuzmenko, активіст “Вільних Людей”.
Це вже не перший досвід боротьби з незаконними порубками: триває розслідування та “пошук винних” щодо вирубки Закарпатського лісу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа