Вільні Люди виявили “кубло сепаратизму” в центрі Одеси

Screenshot - 12142017 - 03:58:56 PM

Двох осіб, що мають українські паспорти, але працюють на Росію, виявили в Одесі. На стінах будинку, в якому мешкають – написи, що возвеличують Росію. У квартирі – прапори та георгіївські стрічки. На просте питання “Чий Крим?”, сепаратисти відповідають, що зараз – російський. Серед речей, знайдених у квартирі – цигарки “Новороссия”, “Луганские”, “Георгиевские”, магніти, шарфи та інші “сувеніри” з символікою Росії та Новоросії.

Активісти “Вільних Людей” та “Булави” викликали правоохоронні та силові органи, сепаратистів – передали спецслужбам. Ймовірно, чоловік та жінка займались підривною діяльністю, аби дестабілізувати ситуацію в Україні.

“Хтось вирішив, що в українському місті Одеса доречно виявляти прихильність до окупанта? Дуже даремно. Одесити – дуже патріотично налаштовані, критична більшість жителів міста – підтримують Україну і розуміють, що Росія – агресор. Ще 2 травня 2014 року ми довели: ніякого сепаратизму тут бути не може. Ми прослідкуємо, щоб агенти Кремля понесли відповідне покарання”, – говорить Тодор Пановський, координатор Вільні Люди. Одеса.

“Вільні Люди” неодноразово розганяли мітинги та збіговиська проросійських активістів, запобігали поширенню гідри сепаратизму в Україні. Продовжуватимемо робити це, доки не очистимо державу від рудиментів “русского міра”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа