“Вільні Люди” в Америці: намагаємось переконати американців, що Україна – переможець!

Представники мережі Вільні Люди беруть участь в урочистостях та конференції до 70-ї річниці Organization for the Defense of Four Freedoms for Ukraine, що проходить у США.
Сьогодні група Вільні Люди та Міжфракційне антиокупаційне об’єднання “Наступ”Serhii Kuzan, Sergey Vysotsky, Андрій Левус, Микола Княжицький (Mykola Kniazhytsky), Gumenyuk Dmitrii Borisovish, Oleg Medunitsya презентували роботу мережі на конференції.

70OO4SU
Також відвідали Меморіал жертвам теракту 11 вересня, поспілкувались з експертами Колумбійського університету, Антлатинтичної Ради, IRI щодо необхідності “демонтажу” Росії.
“Головна мета поїздки – велика конференція діаспори, а також урядові структури – Мінфін, Сенат, силові структури. Хочемо досягти синхронізації санкційної політики України та США проти РФ, просування концепції України як потенційного регіонального лідера та головного оператора деконструкції Російської імперії”, – говорить Андрій Левус, засновник мережі “Вільні Люди”, член Міжфракційного антиокупаційного об’єднання “Наступ”.
“Усім в США ми намагаємося донести просту думку: Україна – переможець. Україна має бачення свого місця в сучасному світі. Саме нам випала велика честь – стати щитом і списом західної цивілізації в її битві з реінкарнацією Імперії Зла. Нехай не всі західні еліти це розуміють, але битва вже розпочалася.
Саме Україна повинна консолідувати країни Балто-Чорноморського басейну для формування нової потужної геостратегічної дуги безпеки. Саме ми повинні взяти на себе відповідальність за регіон після того, як криза і відцентрові процеси запустять дезінтеграцію Росії”, – говорить Sergey Vysotsky, член мережі Вільні Люди та Міжфракційного антиокупаційного об’єднання “Наступ”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа