“Вільні люди” у Хмельницькому контролюють судовий процес над хабарниками з прокуратури і поліції

Сьогодні в Хмельницькому міськрайонному суді відбувся суд у справі Івана Антюка та Віталія Сідорова. Обвинувачення підтримує Спеціальна Антикорупційна Прокуратура. Активісти Вільні Люди та інших патріотичних організацій стежать за розвитком подій.

prosk

Так, 12 травня 2016 року став “чорним” днем для тернопільських керівників правоохоронних органів. Детективи НАБУ провели спецоперацію, яка показала всю повноту корупційних зв’язків між першими особами поліції та прокуратури.

Слідство встановило, що службові особи органів прокуратури Тернопільської області отримали хабар у розмірі 12 тисяч доларів від мешканки Тернополя в обмін на закриття стосовно неї кримінального провадження.

У разі доведення вини, обвинувачуваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

“Ми тримаємо цю справу на контролі і надалі будемо приходити “підтримувати” прокурорську парочку. Ми стурбовані тим, що справа слухається в Хмельницькому. Екс-прокурор Тернопільської області – Мартинюк О.Г., на цей час є заступником прокурора Хмельницької області. Саме Мартинюк О.Г. був надійним щитом для одіозних, підсудних прокурорів. Тому ми вимагаємо законного рішення і хочемо застерегти всіх учасників судового процесу від необдуманих кроків, бо все буде використано проти вас, “дорогі” корупціонери!”, – говорить Іван Ковалик, член Проводу “Вільних Людей”.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа