Вільні Люди проконтролють судове засідання щодо фінансування агресора з України

Сьогодні, у вівторок, 4 квітня,
о 16:30
у Господарському суді м.Київ
(вул. Богдана Хмельницького, буд. 44-в)
відбудеться судове засідання у справі скасування рішення АМКУ щодо факту порушення антимонопольного законодавства ТОВ “Тедіс-Україна”

unnamed
Вільні Люди здійснять громадський контроль, аби унеможливити винесення несправедливого рішення. ТОВ “Тедіс-Мегаполіс” є порушником законодавства про захист економічної конкуренції, а отже – підлягає санкціям та оштрафуванню.
unnamed(1)
Закликаємо небайдужих активістів, представників ЗМІ та влади долучитись до акції.
unnamed(2)
Нагадаємо, триває розслідування у справі російського монополіста “Мегаполіс-Тедіс”, що незаконно виводив великі суми коштів за кордон, у тому числі – для фінансування ЛНР/ДНР у війні з Україною. Встановлено, що попри заборону РНБО та НБУ через рахунки фірм – транзитерів за 2015-2017 виведено 2,5 млрд грн. Враховуючи, що власником є російський олігарх Ігор Кєсаєв, проти якого застосовано санкції, фінанси скеровувались для підтримки російської агресії проти України.

Більше року тому “Вільні Люди” блокували склади тютюнового монопоіліста, неодноразово контролювали засідання Антимонопольного комітету України щодо розгляду справи, подавали звернення до відповідних органів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа