Військові собаки батальйону «Чернігів» – теж на постачанні волонтерів

Днями волонтери передали двом військовим собакам, які служать у батальйоні «Чернігів» корми, надані благодійником в рамках ініціативи «Не залишай нас в АТО».

Вадим Синятовський став призером конкурсу від ТМ «Клуб 4 лапи», проте свій приз шляхетно віддав двом чотирилапим військовим, які служать у батальйоні «Чернігів». Завдяки ініціативі «Не залишай нас в АТО», а також небайдужим волонтерам вдалось передати корми військовим. Таким чином дві чарівні чотирилапі дівчинки з батальйону отримали від благодійника смачний презент:  12 кг сухого корму і 24 упаковки вологих кормів.

Баста і Корса вірно служать військовим батальйону «Чернігів», сумлінно виконуючи свою роботу. Чотирилапі військові з’явились у батальйоні не так давно, проте Корса уже встигла пройти бойове хрещення на фронті. Як розповіли у батальйоні, дівчинка повернулась зі служби із сивою бородою, проте жодного разу не підвела військових. Баста ж змінить свою чотирилапу «колегу» під час ротації.

«Поділили по чесному: Басті одну упаковку, а Корсі трохи більше, бо  вона вжепройшла бойове хрещення в зоні АТО, – говорить Інна, волонтер батальйону. –  Собака не один раз допомогла хлопцям. Величезне спасибі за допомогу!!!Слава Україні!»

unnamed(1)

Нагадаємо, що в рамках всеукраїнської  ініціативи «Не залишай нас в АТО» тваринам у зоні АТО було передано більше 9 тонн кормів українського виробництва.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа