Відвідини волонтерами Лефортовського СІЗО

lefort

02 квітня 2019 р. відбулися чергові відвідини Лефортовського СІЗО, волонтери передали українським морякам чергову партію харчів та інших речей.

Торби з харчами передавала волонтерка Вікторія Івлєва. В передачах були сигарети. Раніше ми висловлювали жаль, що більше половини особового складу загону українських моряків, зосередженому в Лефортовському курять. І висловлювали сподівання, що, можливо, крутий злам у житті (перебування у ворожому полоні) спонукає хлопців цінити життя і призведе до відмови від шкідливих звичок. Таки наврочили. Двоє моряків Богдан Головаш і Владислав Костишин відмовились від сигарет. Передали їм м’ятні цукерки, які іноді вживають при відмові від паління цигарок. Костишин взявся вчити англійську мову.

roshen

Морякам  можна писати листи на адресу ФКУ СИЗО-2 ФСИН России, 111020. Листи підбадьорять хлопців, додадуть їм упевненості в своїх силах, як фізичних, так і духовних.

Продовжується збір коштів для допомоги славетним українським морським лицарям. Чимало людей долучилися до акції допомоги.

Друзі, долучайтесь. Залучайте родичів, друзів, знайомих. І разом буде нас багато.

Координатором акції є відома в українських організаціях Росії Людмила Мельник (т. +79035423722, [email protected]). Карта Сбербанку 2202 2013 5482 3631.

Валерій Семененко

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа