«Відсіч» попередила депутатів Львівоблради, які не проголосують за недовіру Салу

Громадянський рух «Відсіч» надіслав усім депутатам Львівської обласної ради звернення, в якому вимагає проголосувати за недовіру голові облдержадміністрації Олегу Салу. А також розіслав їм усім на телефони смс-повідомлення, аби вони не забули зазирнути до своєї електронної пошти.

Нагадуючи депутатам, що саме вони декларували у своїх партійних та особистих передвиборчих програмах, «Відсіч» зазначає, що ніхто з них «навіть не заїкався виборцям про те, що є противником демократії, основоположних людських прав і свобод, не вважає справедливою боротьбу УПА, не визнає Голодомор геноцидом українців, а Українську греко-католицьку, Українську православну (Київського патріархату), Українську автокефальну православну та інші церкви, окрім УПЦ-МП, сприймає як ворожі, що є прихильником державності російської мови, комуністичних ідей, Митного союзу чи «русского міра», що шкодує за розвалом СРСР і отриманням Україною незалежності». І нагадує, що Олег Сало відзначився неєвропейськими методами придушення прав людини на висловлення своєї думки, поширення інформації та свободу зібрань, а також водив дружбу з російським кримінальним авторитетом і засновником «Російського клубу» в Україні Максимом Курочкіним й висувався у народні депутати України за списком блоку Наталії Вітренко «Народна опозиція», яка відкрито заперечує європейські цінності й Голодомор, вважає УПА бандою, шкодує за розвалом СРСР, вимагає для російської мови статусу державної, пропагує комуністичні ідеї, Митний союз та «русскій мір», відмовляє у праві на існування УГКЦ, УПЦ-КП, УАПЦ і взагалі всім церквам, окрім УПЦ-МП.

Тим, хто не проголосує за недовіру О. Салу або не візьме участь у сесії 12 листопада, «Відсіч» обіцяє влаштувати довготривалу громадську обструкцію, аби вони не лише ніколи більше не стали депутатами, але й перетворились на «персон нон-грата» серед мешканців Львівщини, сусідів і колег по роботі.

Також «Відсіч» обіцяє розкрити виборцям очі на партії, які не виключать зі своїх лав та фракцій тих депутатів, які не висловлять Салу недовіру (включно з відсутніми під час голосування). «Якщо цього не буде зроблено, це означатиме, що ваша партія і фракція просто грають у відому цинічну гру «надури свій електорат», коли більшість фракції голосує «за», але, вигадуючи найрізноманітніші причини, свідомо не додає кілька голосів, аби в цілому питання не пройшло. Сховатись за словами «фракція проголосувала за недовіру» не вийде, і ми розкажемо вашим виборцям про такі ваші ігри, що неминуче відіб’ється на рейтингу вашої політичної сили», – закінчує своє звернення громадянський рух.

Ще одне звернення ГР «Відсіч» надіслав усім опозиційним народним депутатам України, в якому вимагає присутності на сесії Львівської обласної ради всіх трьох лідерів опозиційних фракцій, а в разі проведення 12 листопада позачергової сесії Верховної Ради – присутності уповноважених цими трьома лідерами народних депутатів. «Три-шість голосів у парламенті нічого не вирішать, оскільки будь-які принципові питання, які стосуються євроінтеграції України, на жаль, вирішуватимуться участю чи неучастю в голосуваннях за них депутатів від Партії регіонів», – пояснює свою позицію «Відсіч».

Громадянський рух «Відсіч»

097-109-35-16 ( Христина)

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа