Відпущено 4 терористів. В обмін на наших 13 бійців

13 військовослужбовців зі Львівщини та Тернопільщини обміняли на 4 терористів. Операція зі звільнення бійців тривала не один день, але командувач військами оперативного командування «Північ» генерал-лейтенант Ігор Колесник відмінно впорався з поставленим завданням. Про це повідомив начальник прес-центру управління оперативного командування «Північ» підполковник Анатолій Прошин.

«Тому спільно з представниками організації ветеранів Афганістану, бійцями батальйону« Айдар »сім’ям, матерям, батькам, буде повернуто 13 військовослужбовців, 11 з яких є військовослужбовцями військової частини, що дислокується на Львівщині, а 2 – на Хмельниччині», – зазначив Прошин. Також він підкреслив, що групу офіцерів з боку оперативного командування «Північ» по звільненню військовослужбовців очолював полковник Володимир Яцентюк.
Також начальник прес-центру озвучив імена звільнених солдатів. Серед них виявилися В’ячеслав Левченко, Андрій Чулаєвський, Богдан Василів, Михайло Карпляк, Сергій Дубровський, Володимир Гамов, Юрій Маруняк, Олег Марцинюк, Роман Задорожний, Іван Гулик, Володимир Гнєдаш – зі Львівської області. І два жителя Хмельницької – В’ячеслав Воловик і Олександр Луговий.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа