Відомі музиканти привітають українських військових на Сході з Днем збройних сил України

У четвер, 30 листопада об 11.30 в Інформаційному агентстві УНІАН відбудеться брифінг відомих українських музикантів, представників державних установ і громадських організацій щодо початку концертного туру на Схід до Дня збройних сил України.

Відомі українські музиканти і виконавці, об’єднані у Громадську Спілку Творче патріотичне об’єднання «Музичний Батальйон», анонсують початок концертного туру у рамках проекту «Співаймо козаче, нехай ворог плаче» у прифронтові райони Донецької і Луганської областей, приурочених до Дня Збройних сил України.

Концертний тур за участі відомих українських виконавців проходитиме з 3 по 6 грудня у містах Сєвєродонецьк, Щастя, смт. Станиця Луганська Луганської області; містах Авдіївка, Мар’їнка, Світлодарськ Донецької області та в деяких інших населених пунктах прифронтової зони.

У концертах візьмуть участь відомі українські гурти: «Тінь Сонця», «ТаРута», «Фата Моргана», «Ягіч», «Очеретяний кіт», автор-виконавець Христина Панасюк та інші.

Музичні заходи до Дня збройних сил України розпочнуться святковим концертом 3 грудня у м. Сєвєродонецьк та завершаться виступами українських музикантів в окремих військових частинах.

Учасники: лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк, Микола Гриценко – президент благодійної організації «Фонд сприяння ініціативам газети «День», Представник Генерального Штабу України.

Дата проведення: 30.11.2017 р., початок об 11.30.

Місце проведення: ІА УНІАН, м. Київ 1, вул. Хрещатик, 4

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа