Відновлено українське мовлення ще в чотирьох районах Луганщини

3 листопада, на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України, телеканал «ІРТА» відновив мовлення у м. Марківка Луганської області.

Зокрема, введено в вдію передавач від іноземних партнерів, який забезпечив покриття телеканалу в Марківці та прилеглих територій Луганської області.

«МІП спільно з Концерном РРТ відновили мовлення каналу «ІРТА» в чотирьох регіонах Луганської області: у Сватово, Зоринівці, Біловодську та Марківці. Окрім цього, у цих регіонах здійснюють мовлення «УТ-1» і «ЛОТ». МІП продовжує співпрацювати як з державними, так і з приватними каналами та збільшувати покриття українського мовлення на Донбасі», – зазначила заступник Міністра Тетяна Попова.

Зазначимо, що в МІП щотижнево відбуваються засідання Комісії з питань відновлення телерадіомовлення, під головуванням заступника Міністра інформаційної політики України Тетяни Попової, за участі представників: Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, Українського центру радіочастот, СБУ та радників МІП, під час яких приймаються рішення щодо відновлення українського мовлення на Сході України, дотичних областях та АР Крим.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа