Відголосок антиукраїнської кампанії в Польщі? Візит Порошенка 3 грудня до Холма скасовано

«У зв’язку з непередбачуваними обставинами» скасовані заходи, які планувалися за участю президента України у місті Холм 3 грудня. Про це повідомили в посольстві України у Польщі.

Нагадаємо, Петро Порошенко запропонував президенту Польщі Анджею Дуді спільно відвідати Холм і відкрити там пам’ятник Михайлу Грушевському, який народився у цьому місті.

Президент України запропонував зробити це у ході зустрічі обох президентів у Польщі 2 грудня. Цей  візит приурочений до 25-річчя відновлення дипломатичних відносин між Україною та Польщею, яка стала першою країною у світі, що визнала відновлення незалежності України.

У повідомленні посольства України у Варшаві також зазначається, що адміністрація президента України прийняла рішення про проведення одноденного візиту президента України Петра Порошенка до Польщі 2 грудня 2016 року.

Водночас, 2 грудня у Варшаві о 13:50 год. планується церемонія покладання президентом України Петром Порошенком квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Після покладання квітів відбудеться коротке спілкування президента України з представниками української громади у Польщі.

«Усі бажаючі взяти участь у зустрічі президента України можуть прийти до пам’ятника Тарасу Шевченку до 13:40 год. 2 грудня», — читаємо у повідомленні посольства України.

Адреса: skwer Szewczenki, Mokotów, Warszawa.

Ред./Т.А. Джерело: prostir.pl

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа