Відбулися Річні загальні збори Фундації Українського Вільного Університету

UWUlogo

У суботу 24 березня 2018 відбулися у Ню Йорку Річні Загальні збори Фундації УВУ. Збори переобрали головою Аскольда Лозинського. Також обрано наступну управу: Леонід Рудницький та Іван Буртик -заступники голови, Стефан Слуцький — секретар, Руслана Россі— фінансовий, Марія Пришляк, Марія Поліщук, Юрій Стецко, Андрій Шуль, Андрій Ластовецький, Оля Воляник, Лада Кий і Люба Садницька – члени. Обрано Контрольну комісію у складі: Петро Палюх – голова, Степан Качурак та Мирон Свідерський — члени; Раду трастистів: Аскольд Лозинський, Іван Буртик, Ярослав Оберишин, Андрій Шуль і Петро Матіяшек; Журі Літературно-наукового конкурсу: Марія Поліщук— голова, Оля Воляник, Ігор Мірчук, Люба Садницька та Ігор Николюк – члени; Статутну комісію: Богдан Гаргай — голова, Аскольд Лозинський, Андрй Шуль, Іван Буртик і Марія Пришляк члени; членів до Стипендійноі комісїї від ФУВУ: Аскольд Лозинський і Андрій Шуль. Головою Стипендії комісії ФУВУ ім. Теодора Воляника є ректор УВУ Марія Пришляк і до комісії входять ще двоє членів призначених УВУ.

Зборами провадила президія у складі Ігор Мірчук – голова, Марія Пришляк — заступник та Аскольд Лозинський – секретар. Збори вислухали звіти Ректора УВУ, Голови Фундації, Секретара, Фінансового, а також Контрольної комісії. Прийнято бюджет на 2019 рік.

Багато дискусії присвячено біжучим потребам УВУ, а зокрема придбання і фінансування більшого або додаткового приміщення для УВУ та потребам більшого фінансування з других територій, Канади, Європи і навіть України оскільки ФУВУ працює виключно на території США. Збільшено бюджет допомоги Фундації для УВУ, а також збільшено премії Літературного -наукового конкурсу додатковими дотаціями від ФУВУ.

Пресова референтура Фундації УВУ

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа