Відбулось екстренне засідання сесії Херсонської обласної ради

Використовували Zoom — це передбачено регламентом. Депутати обласної ради 44 голосами прийняли звернення про те, що Херсонщина — це Україна🇺🇦
ЗВЕРНЕННЯ
Депутатів Херсонської обласної ради VIII скликання до Президента України та всього українського народу щодо бутафорського «референдуму» за «народну республіку» в Херсонській області
Зараз Україною шириться інформація щодо проведення 13 березня 2022 року в Херсоні так званого «референдуму» за створення в Херсонській області «народної республіки».
Херсонщина була, є та буде невід’ємною частиною єдиної держави – України. Ми, депутати Херсонської обласної ради ⅦІ скликання, як представники спільних інтересів територіальних громад Херсонської області запевняємо, що Херсонщина це частина суверенної та унітарної України. Неякі інші сценарії не підтримуються а ні мешканцями області, а ні представниками депутатського корпусу обласної ради, а ні законно обраною народом місцевої влади.
Депутати Херсонської обласної ради VІІІ скликання ніколи не визнають спроб створити на території Херсонщини «народну республіку» та заграбастати частину України. У нас єдина відповідь окупантам: «Руський воєнний корабль іди на …».
Херсонщина не скорена та протистоїть загарбнику. Наші серця б’ються в такт зі всією Україною, яка боронить себе від окупантів. Херсон – це Україна! Ми – це Україна. Україна суверенна та єдина. Від сходу до заходу, від півдня до півночі. Все інше це провокація та підлі інсинуації ворога.
Слава Україні! Героям слава!✊

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа