Відбулася ротація бійців 95-ї аеромобільної бригади

6 серпня 2014 року із зони АТО в тимчасову відпустку на Житомирщину прибули 80 військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади. Нагадаємо, що 5 серпня Юрій Дідківський вирушив із Житомира до Слов’янська із 74 військовими.

Свободівець Юрій Дідківський розповів: “Сьогодні супроводжували наших житомирських вояків до Слов’янська та забирали хлопців у відпустку до рідних. Бачив сльози радости і сльози жалю, сльози тих, хто зустрічав, і тих, хто проводжав. Поспілкувавшись із нашими захисниками, я черговий раз переконався: те, що показують по телевізору, не передає справжнього перебігу подій на сході України, не передає тих емоцій, того духу братерства, який там панує. Хлопці борються не за якісь посади, не за чиновників – вони борються за Батьківщину!

Я не побачив в очах жодного з них ні страху, ні розчарування – я відчув тільки вогонь їхніх сердець, який веде їх до перемоги! Проїжджаючи блокпости на шляху до Слов’янська, на запитання “Ви куди?” вони відповідали: “Ми додому, пропускайте!”… Тепер я впевнено можу стверджувати: “Українська нація – непереможна!”

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа