Відбудеться презентація книги “Коли розвалиться імперія”

Запрошуємо на презентацію книги політолога, журналіста, громадського діяча Олександра Никонорова «КОЛИ РОЗВАЛИТЬСЯ ІМПЕРІЯ. Тенденції розвитку сепаратизму в путінській Росії».

Олександр – один з 5 експертів, що трагічно загинули 6 вересня 2017 року в ДТП на Рівненщині.  Книгу видано якраз до 40 днів від дня загибелі.

Презентація відбудеться 16 жовтня, в понеділок, за адресою: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 9, о 17.00, конференц-зала Української інформаційної служби.

Збірка присвячена проблематиці демонтажу путінської неоімперії, запорукою чого можуть бути регіоналістські національно-визвольні рухи в низці автономних республік, країв та інших адміністративних одиниць Російської Федерації, які можуть активізуватися на тлі економічної кризи в РФ. У цій книзі йдеться про те, який потенціал до відділення від Росії мають різні регіони цієї країни.

Збірка видана за сприяння працівників Представництва ЄС в Україні, Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД імені Олександра Никонорова, фундації «Вільні люди», друзів та колег Олександра.

Контактні особи:  Катерина Коротченко, 050 500 65 77 ; Сергій Пархоменко, 097 025 7216

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа