Велопробіг від Бандери до Коновальця очолив гурт Ot Vinta

Вшанування 125-ої річниці від дня народження полковника Євгена Коновальця обєднало понад 300 людей у грандіозний велопробіг до Зашкова “Від Степана до Євгена”.

1

В селі Зашків, що на Львівщині, вже вдесяте відбувся молодіжний фестиваль “Зашків — Джерело руху”, присвячений вшануванню памяті Є. Коновальця. Вже традиційним став велопробіг “Від Степана до Євгена”, який щороку збирає велосипедистів для спільної пригоди — понад 20 кілометрів спільної дороги, з українською музикою та чудовим настроєм.

Цього року учасниками стали понад 300 велосипедистів з різних куточків Львівщини, Франківщини та Тернопільщини, віком від 12 до 65 років. Над організацією заходу працювала велика команда, серед яких Молодіжний оргкомітет фестивалю Зашків, Молодіжний Націоналістичний Конгрес (МНК), всеукраїнська мережа “Вільні Люди”, Львівська обласна державна адміністрація.

1 1 1

Дорогою учасники двічі зупинялись для перепочинку. Проте, не обійшлось й без невеличких курйозів. “Загалом, дорогою до Зашкова пробилось 8 камер, зламалось 12 велосипедів, серед яких й один в учасника гурту Ot Vinta Володі. Проте, наш партнер з “Profi Rider” Микола Миронюк швидко “відремонтував” Володю. Також, протягом велопробігу були “летальні випадки” – двоє велосипедистів впали. Але до місця призначення всі доїхали цілими, неушкодженими та, головне, задоволеними”, – розповідає один із організаторів Андрій Бень.

2

Доїхавши до Зашкова, учасники прослухали гутірку про полковника Євгена Коновальця, біля музею-садиби великого полковника. Потім усі вирушили на фестивальне поле, де мали змогу поспілкуватись та зробити спільне фото з гуртом Ot Vinta.

На фестивальному полі діяла СТО від “Profi Rider”, яка безкоштовно полагодила поломки всіх велосипедистів. Всі учасники отримали дипломи велопробігу “Від Степана до Євгена”.

Також, організатори висловлюють щиру подяку за допомогу: гурту Ot Vinta, Клубу активного відпочинку “Адреналін”, магазину “Profi Rider”, ГО “Будуймо Україну разом” та Мотодопомога.

3

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа