Велопробіг від Бандери до Коновальця

У рамках фестивалю «Зашків – Земля Героїв», який відбудеться 22-23 серпня в форматі вишкільного табору на батьківщині полковника Є. Коновальця відбудеться грандіозний велопробіг “Від Степана до Євгена”.

Стартують велосипедисти 23 серпня, о 10.00 у Львові, від пам’ятника Степану Бандері і рухатимуться до садиби Євгена Коновальця у с. Зашків.

афіша велопробіг-1

Маршрут велопробігу:

Памятник Бандері – вул. Шептицьких – пл. Святого Юра – вул. Устияновича – вул.Бібліотечна – вул. Дорошенка – пр. Свободи – пр.Чорновола – вул. Липинського –

вул. Хмельницького – Великі Грибовичі – Великий Дорошів – Зашків, Садиба Коновальця.

Щоб пробіг був веселим та легким, організатори забезпечать два автобуси, в одному з яких поїдуть речі і поломані ровери, а другий буде тішити бадьорою українською музикою..

По прибуттю велотуристи зможуть залишитись і долучитись до програми вишкільного табору або ж колоною повернутись до Львова.

Не забудьте із собою взяти: шолом, червоно-чорний або синьо-жовтий стяг з держаком вмонтованим у ровер, житло, якщо будеш ночувати, а також настрій, сили та натхнення!

Даний захід спрямований на підтримку добровольчих батальйонів в зоні АТО, тому на місці буде зорганізований збір коштів на закупівлю спорядження для вояків.

Велосипедистів просимо попередньо реєструватись:

mnklviv.org

Телефон для довідок:

(063) 263-88-28 Андрій Бень

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа