Вчора знайдено тіла ще трьох українських солдат, які загинули під Сніжним

Пошукові роботи в зоні антитерористичної операції на сході України не припиняються. Так, протягом середи, 8 жовтня, пошуковці ВГО «Союз« Народна Пам’ять» змогли виявити тіла трьох українських солдат.

Роботи проводились на околиці населеного пункту Сніжне (Донецька область). Про недавні бої досі нагадують розбиті військові вантажівки. Пошуковці відзначають: техніка належала протиборчої стороні. За словами наших фахівців, особистість одного військовослужбовця вдалося встановити – при ньому були документи. Це працівник медичної служби. В силу етичних міркувань і законодавчих нюансів інші подробиці не повідомляються.

Документів або особистих речей, які допомогли б ідентифікувати двох інших бійців, на місці виявлено не було.

Нагадаємо, що ВГО «Союз Народна Пам’ять» проводить в зоні АТО спеціальну місію з пошуку та ексгумації тіл українських військовослужбовців. На сьогоднішній день знайдено біля 150 останків. Операція проходить не без проблем: постійно ламається автотранспорт, виходять з ладу рефрижератори.

Джерело: %D0%A1%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D1%96%D0%B7-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%90%D0%A2%D0%9E-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%B9-%D0%B4%D0%B5/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа