Вчора о 22:26 у Харкові на майдані Свободи повалено бовван Леніна

У Харкові повалено бовван Ланіна

28 вересня 2014 року о 22:26 у Харкові на майдані Свободи повалено бовван Леніна. Повалення комуністичного ідола стало завершенням патріотичних акцій, які цього дня відбувалися у Харкові. Зокрема, у місті відбулися велелюдний проукраїнський мітинг та «Марш за Україну».

«Ми вітаємо Україну з тим, що ще одного Леніна було повалено в Україні. Віримо, що із повалення головного харківського Леніна у нашому місті розпочнеться доба П’ятого Харкова, про яку мріяв великий вчений Юрій Шевельов. Сьогоднішній чин людей свідчить, що колонізації України прийшов кінець. Це величезна цивілізаційна перемога, яка невідворотно наближає й нашу перемогу у боях на сході.

Ми бачимо, що у містах, у яких не залишились бовванів Леніна, ситуація є відносно спокійною. Повалення комуністичного ідола є смертельним психологічним ударом по ворогах Української Держави. Декомунізація українських міст та сіл є одним з початкових програмових завдань Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Тому ми щиро вітаємо цю подію й віримо, що більш ніколи у майбутньому не з’являться ані у Харкові, ані у будь-якому иншому українському місті пам’ятників кривавим диктаторам.

Не дивлячись не кілька навмисних хвиль русифікації Харкова, знищення цілого покоління української інтелеґенції наше місто було, є й буде українським. Повалення Леніна красномовно ілюструє, що харківці змужнішали та готові боротися й захищати українську ідею», наголосив виконувач обов’язків голови Харківської обласної організації ВО «Свобода» Валерій Коник.

Прес-служба

Харківської обласної організації

Всеукраїнського об‘єднання «Свобода»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа