Валіза — необхідна річ у подорожі

American Tourister — другий за величиною у світі бренд-виробник валіз

American Tourister — це бренд, що працює в рамках концерну Samsonite — світового лідера у виробництві валіз. Інтернет-магазин компанії Samsonite (сайт samsonite.ua) пропонує безліч товарів цієї марки — вони відрізняються своїм неповторним стилем, кольором, модним дизайном та найвищою якістю виготовлення.

Яку валізу вибрати

Перш ніж почати розмірковувати про те, що ви візьмете з собою у відпустку, подумайте, куди ви складатимете ці речі. Експерти радять зосередитись на декількох ключових питаннях.

  1. Розмір і вага. Вибираючи валізу для відпочинку, зверніть увагу на її розмір і вагу. Ці параметри повинні бути адаптовані до вимог більшості авіакомпаній. Чим легше валіза, тим краще, адже, подорожуючи літаком, ви можете упакувати в неї більше важких предметів. Також варто зважити її перед поїздкою, щоб уникнути неприємностей в аеропорту.
  2. Матеріал. Валіза повинна бути виготовлена з міцного, але не надто жорсткого матеріалу. У цьому випадку найкращим вибором буде багаж з гнучкого поліпропілену. Його м’якість збільшить стійкість до механічних пошкоджень. Однак найбільш стійкими до ударів є валізи з полікарбонату. Вони відрізняються високою стійкістю до тріщин і подряпин. Служба аеропорту рідко звертає увагу на безпеку багажу, тому лише міцний матеріал гарантуватиме, що валіза прослужить роками.
  3. Міцні коліщата та телескопічна ручка. Варто знати, що при виборі меншої валізи зазвичай вистачає двох коліщат, тоді як для більшої оптимальний варіант — два великих або чотири менших. Коліщата повинні бути виготовлені із суміші гуми та пластику та легко скручуватися. Завдяки цьому буде зручніше везти валізу і надавати їй правильний напрямок. Також валіза повинна мати міцні висувні ручки.
  4. Безпека. Вибираючи валізу, особливу увагу слід звернути на замок. Варто вибрати кодовий замок. Крім того, валізи повинні мати замок із спеціальним захистом, який можуть відкривати лише працівники аеропорту. Завдяки цьому, у разі примусового огляду багажу, вашу валізу не буде пошкоджено, і її вміст можна буде легко переглянути.
  5. Частота подорожей. Подорожуючи літаком, пам’ятайте про вагу валізи, її довговічність та безпеку. Найкращий вибір — валіза з чотирма коліщатами, завдяки чому ви прикладатимете менше сили і зможете вільно її пересувати. У поїзд варто взяти вузьку тверду або м’яку валізу, яку ви зможете легко занести в вагон і поставити поруч. Як і у випадку з літаком, добре, якщо така валіза буде легкою і стабільною. Якщо, навпаки, ви часто подорожуєте автомобілем, то можете придбати м’яку валізу з текстильних матеріалів. Її великою перевагою є гнучкість, яка дозволить упакувати більше речей. Однак це не захистить предмети від розтрощення, на відміну від твердої валізи.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа