Вагітна з Маріуполя, яка потрапила під обстріл в пологовому, померла. Її дитина також

roddom

Кілька днів лікарі боролися за життя постраждалої в результаті ракетного удару породіллі та її ненародженого дитя. Але допомогти їм не вдалось.

Про це повідомила журналістка “Голосу Америки” Ася Казанцева з посиланням на дані фотографа Євгена Малолєтки, який знаходиться в Маріуполі.

Загиблу було видно на відео з наслідками авіаудару по пологовому будинку Маріуполя. Тоді вона ще була жива і на носилках її зносили, щоб перевезти в безпечніше місце.

9 березня російські агресори завдали авіаудару по пологовому будинку, лікарні, дитячому відділенню та терапії у Маріуполі. Там були вагітні жінки та матері з дітьми. Спочатку було відомо про 17 постраждалих: це діти, жінки та лікарі. Троє людей загинули, серед них одна дитина — дівчинка.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров підтвердив, що бомбардували лікарню та пологовий будинок в Маріуполі свідомо. Нібито так накрили полк “Азов”, який вигнав всіх породіль та медперсонал з будівель і влаштував там свою базу.

Росіяни накрили хвилею коментарів сторінку ще однієї постраждалої від авіанальоту. Писали, що вона акторка, а наслідки обстрілу фейк.

Джерело: freeradio

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа