В Якутії — короновірусний бунт вахтовиків Газпрому

yOqOO7x2o7

Чотири дні тому в Якутськ на лікування у важкому стані були доставлені двоє робітників з вахтового селища Чаяндінского родовища. Коронавірус прийшов в Якутію, причому в середовище вахтовиків. У різних соціальних мережах з’явився відеоролик з мітингу, організованого робітниками-вахтовиками Чаяндінского родовища.

З вигуків мітингувальників можна виділити суть вимог вахтовиків. Перше – їх не влаштовує якість харчування в місцевій їдальні, про що свідчать вигуки «Годують комбікромом!», «Тримають як свиней! Ми що — свині!? ». Друге — робітники цікавляться, чому не приймаються належні заходи щодо їх захисту від коронавирусної інфекції, вогнище якої було виявлено серед вахтовиків, що працюють на родовищі. «Де карантин! Де маски? Нічого немає! Зігнали всіх в общаги, все заразу всяку носимо!» — відзначається серед хору вигуків.
Тим часом, оперативн
ий штаб Якутії відрапортував, що станом на 28 квітня проби на коронавірус взяті у всіх 10 500 робітників Чаяндінского родовища. Просто, результати ще не готові. «Але, за попередніми даними, заражених дуже багато», — відзначають в оперативному штабі.

Вірус ходить по РФ.

Джерело: yakutia.info

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа