В Україні розпочали виробництво дитячого фільму «Канарка, Пропелер і Хвіст»

12226756_159857131034529_1248704861_n

Розпочинається робота над створенням повнометражного дитячого фільму «Канарка, Пропелер і Хвіст». Про це 10 листопада під час прес-конференції в інформаційному агентстві «Укрінформ» розповіли творці картини – автор-сценарію і режиссер-постановник Надія Кошман, продюсери Ігор Марон, Тарас Ткаченко, Микола Базанов та Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Кінофільм „Канарка, Пропелер і Хвіст” – переможець 5 конкурсного відбору (пітчингу Держкіно) і один із перших кінопроектів запущених після тривалої перерви. Створюється фільм за 100% фінансової підтримки Державного Агентства України з питань кіно. Виробництво компанії «Хайлайт Пікчерз».

Канарка, Пропелер і Хвіст” – фільм для сімейного перегляду, орієнтований переважно на дитячу аудиторію. Оскільки головні герої фільму – діти наразі триває кастинг, після затвердження виконавців дитячих ролей будуть залучатися дорослі актори. Прем’єра фільму планується на новорічні свята 2017року.

Як прокоментував Голова Держкіно Пилип Іллєнко: “Зараз ми розпочинаємо виробництво нових фільмів. Загалом цього року Держкіно планує запустити у виробництво як мінімум 40 стрічок. Це фільми різних форматів та жанрів. І сьогодні ми дуже раді бачити старт кінофільму „Канарка, Пропелер і Хвіст”, переможця 5 конкурсного відбору і одного із перших кінопроектів запущених після тривалої перерви .

Запис прес-конференції на YouTube каналі Укрінформ

https://www.youtube.com/watch?v=b_As5oBgkkM

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа