В Сумах у опозиціонерів просять повернути дітям тушонку

За тиждень до виборів в місті Суми, 157-й виборчий округ, набирає обертів кампанія проти опозиційних політичних сил та єдиного кандитата від опозиції по Сумах Олега Медуниці.

Днями на стінах будинків та парканах міста особливо по вулиці Роменській та поблизу заводу Фрунзе масово з’явилися написи російською мовою «Медуница, верни квартиры чернобыльцам», «Медуница, верни детям тушенку!», «Медуница – нацист».

Окрім опозиційного кандидата, під хвилю «чорного піару» також потрапили лідери опозиційних партій ВО «Батьківщина» та УДАР – Юлія Тимошенко і Віталій Кличко. Зокрема, в прилеглих до того ж заводу Фрунзе вулицях на парканах з’явилися написи «Кличко – нацист», «Кличко, мы тебя посадим!», «Юля – воровка», «Юля, верни зерно!», «Юля – фашистка».

Також почала поступати інформація про появу друкованої продукції негативного змісту щодо керівників трьох опозиційних партій та кандидата від опозиції по Сумах. Інформація про дані листівки наразі уточнюється.

Нагадаємо, основними претендентами на перемогу по 157 округу називають Олега Медуницю та Анатолія Єпіфанова, ректора Банківської академії, який виступає самовисуванцем, але при цьому є депутатом обласної ради від Партії регіонів.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа