В столиці фахівці говоритимуть про героїзацію як суспільну практику

Український інститут національної пам’яті та Національний художній музей України в рамках проекту «Герої. Спроба інвентаризації» проведуть круглий стіл «Герої: час і місце».
03 квітня, п’ятниця
15:00
Національний художній музей України
(м. Київ, вул. Грушевського, 6)
Учасники заходу розмірковуватимуть про місце героїзму в історії і сучасності, суспільну практику героїзації, естетику героїчного, а також про діяльність держави і громадськості зі вшанування українських героїв.
В рамках круглого столу відбудеться презентація результатів опитування «Наші герої. Експертний погляд». Присутні зможуть ознайомитися з музейною експозицією «Герої. Спроба інвентаризації».
Спікери: Володимир В’ятрович, голова Українського інституту національної пам’яті; співробітники УІНП Максим Майоров та Павло Подобєд; Юлія Зіновіїва, вчений секретар Національного художнього музею України; Владислава Осьмак, культуролог, член Ради громадських експертів Міжнародного конкурсу «Територія Гідності»; Ольга Волянюк, політолог, доцент Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.
Модератор: Юрій Макаров, журналіст, оглядач часопису «Український тиждень».
До участі запрошуються історики, політологи, культурологи, митці, журналісти та всі небайдужі. Вхід для преси – без акредитації.

Прес-секретар УІНП

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа