В середу львів’яни зможуть подивитися фільм про однокласників: Любомира Гузара, Юрія Шухевича і онкохірурга Бориса Білинського

guzar&Shu

Шановні Львів’яни й гості міста!
14 вересня 2016 року продовжуємо показ документально-історичних фільмів про визначні події історії України та стрічок, що формують історичну пам’ять українців із циклу «Історія в кадрі» в рамках реалізації спільного проекту Громадського руху «Зарваницька ініціатива», Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів “Тюрма на Лонцького”, ГО “Пліч-о-пліч заради майбутнього”, ГО “Громадська варта”, ОУН, “Громадянська позиція” та Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки.
Покази відбуваються щосереди з 15-00 до 16-00 у приміщенні ЛОУНБ (читальний зал) за адресою: м. Львів, просп. Шевченка, 13.
14 вересня 2016 року пропонуємо фільм “СХОДИ ЯКОВА” (2015)
Жанр: документальний
Країна: Україна
Виготовлено: Експресо TV
Тривалість: 00:52:53
Сценарій: Документальний фільм присвячений трьом однокласникам: архієпископу УГКЦ Любомиру Гузару, багаторічному політв’язню радянських таборів Юрію Шухевичу та онкохірургу Борисові Білинському.
«Їхні долі настільки кардинально розійшлися, що це просто дивовижно. Вони втрьох покривають весь спектр доль галицької інтелігенції того часу. Фільм про покоління наших батьків. Для когось це дідусі, та для мене це покоління мого батька. І мені здається, воно недооцінене, незрозуміле. Йому не віддано належне суспільством»
Слава Україні та її Героям!
Запрошуємо всіх бажаючих у бібліотечний кінозал.
Адміністрація

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа