В середу Комітет у закордонних справах розглядатиме денонсацію угод з Росією

4 листопада Комітет у закордонних справах
(вул. Садова, 3-а, кімн.833, о 14.30 )

1. Проект Постанови про комплекс заходів щодо посилення переговорних позицій України на міжнародній арені у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації та реалізацією європейського курсу України (реєстр.№2549а, н.д. Ляшко О.В., Вовк В.І. та ін.)

2. Проект Закону про денонсацію Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації “Про міжнародне автомобільне сполучення” та Протокол до цієї Угоди (реєстр.№0042, н.д. Береза Ю.М.).

3. Проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації “Про співробітництво під час здійснення спільного контролю осіб, транспортних засобів і товарів на українсько-російському державному кордоні” (реєстр.№0043, н.д. Береза Ю.М.)

4. Проект Закону про денонсацію Договору між Україною та Російською Федерацією про співробітництво у використанні Азовського моря і Керченської протоки (реєстр.№0051 н.д. Парубій А.В.).

5. Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом (реєстр.№0067, Кабінет Міністрів України).

Джерело: Hanna Hopko

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа