В Росії здетонувала ракета С-200 Ангара, яку бомжі сдали на злом (відео)

stoled_military_missile_exploded_in_russia

Дурість, жадібність і нехлюйство: ці три одвічних російських проблеми коштували життів двом працівникам пункту прийому металобрухту в місті Чита Забайкальського краю РФ. Ще один приймальник металу важко поранений. Причиною НП став вибух військової ракети С-200 “Ангара”, яку невідомі люди вкрали в однієї з військових частин і здали в металобрухт. При розбиранні завалів рятувальники МНС виявили ще два аналогічних боєприпаси, які якимось дивом не здетонували, повідомляє прес-служба Управління Слідчого комітету Росії по Забайкальському краю.

Вибух на металобазі, розташованій на околиці Чити стався сьогодні, 10 серпня, вранці. Зараз район НП оточений, а персонал пункту прийому металу, який вижив, і місцеві жителі – евакуйовані. На місці події працюють рятувальники і слідчі.

Момент вибуху ракети, яка зазвичай застосовується військами ППО для ураження літаків супротивника, випадково опинився знятий на відеореєстратор автомобіля, що проїжджав неподалік від місця НП. Зараз даний відеозапис вже долучений до матеріалів перевірки.

джерело

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа