В річницю теракту Бен Ладена окупанти скинули з дрона міни на Нью-Йорк

Внаслідок обстрілів 11 вересня на Донбасі — 1 вбитий та 10 поранених й травмованих бійців ЗСУ.

minomet

Про це повідомляє речниця командування Операції Об’єднаних сил Лідія Нанівська у вечірньому зведенні.

Російські найманці обстріляли з артилерійських систем калібру 122 мм позиції ЗСУ на околицях Новогнатівки на Приазов’ї та двічі – поблизу Верхньоторецького, що у Ясинуватському районі.

Також двічі через лінію розмежування бойовики запускали безпілотник. В районі Нью-Йорка, що у Бахмутському районі, бойовики скинули міни калібру 82 мм з такого БПЛА. А також обстріляли околиці міста з гранатометів різних систем.

З того ж самого виду зброї російсько-окупаційні війська обстріляли  околиці Старогнатовки та Талаківки.

На Луганщині, біля Золотого-4 українські захисники укривалися від обстрілів з протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Бойові втрати за 11 вересня

Як ми вже повідомляли, від початку доби й до 7:00 ранку на фронті загинув 1 військовий та 3 бійців дістали поранень, вони були у стані середньої тяжкості.

А з 7-ї ранку у лавах ЗСУ додалося ще 5 поранених та 2 військових ООС отримали бойове травмування. Військовим надали першу медичну допомогу та відвезли до лікувальних закладів. У військовому відомстві повідомляють: їхньому життю нічого не загрожує.

У штабі ООС також повідомляють: на обстріли окупантів українські військові стріляли у відповідь та повідомили місії ОБСЄ про всі порушення агресорами режиму тиші.

Джерело: freeradio

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа