В Раді відбудуться парламентські слухання по Криму. Беріть участь, а не “скіґліть”!

crimeaukr

У середу, 18 березня, о 15:00 у залі засідань Верховної Ради України (м. Київ, вул. Грушевського, 5, під’їзд №1) пройдуть парламентські слухання на тему: «Стратегія  деокупації та реінтеграції в Україну тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь».

Тему Криму на такому високому рівні в Раді обговорять вперше з 2016 року, коли відбулися парламентські слухання, присвячені стратегії реінтеграції АР Крим і міста Севастополя. Цьогоріч урядовці мають відзвітуватися щодо виконаних рекомендацій попередніх слухань, а також сформувати підходи до напрацювання державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території. За результатами заходу Верховна Рада має розглянути і прийняти рекомендації для органів державної влади та місцевого самоврядування.

За організацію та проведення слухань відповідає профільний парламентський Комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях та АР Крим, міста Севастополя, національних меншин та міжнаціональних відносин.

Для участі у парламентських слуханнях необхідно до 13 березня надіслати повідомлення на електронну адресу – [email protected] або [email protected], вказавши у ньому прізвище, ім’я, по-батькові, громадянство, посаду, організацію, контактний номер телефону та електронну пошту.

Важливо! Вхід до будинку Верховної Ради здійснюється із пред’явленням документа, що посвідчує особу. Вхід представникам ЗМІ за картками акредитації.

Деталі – за посиланням: http://kompravlud.rada.gov.ua/news/anons_podiy/74178.html

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа