В парламенті зареєстровано постанову щодо необхідності застосування санкцій проти Коломойського

vru3

Рух Опору Капітуляції виступив ініціаторомсанкцій проти Коломойського, розробив проект поставнови і сьогодні він уже зареєстрований (до честі парламентарів, добре доопрацьований). Звісно це можливо коли і а паралменті є люди з якими можлива взаємодія.

Слово парламентарям.
Об’днання «Справедливість» сьогодні реєструє постанову Верховної Ради України щодо накладення санкцій на Коломойського. Саме парламент має проголосувати санкції проти Коломойського та звернутися до РНБО, щоб не вийшло “вибірковості” санкцій чи олігархів, якими нас так лякають політики з екранів телеканалів, що належать знову ж таки олігархам.
Це чудовий спосіб нашій монобільшості показати справжній намір боротися з олігархами, а опозиції не говорити про те, що парламент “ламали через коліно”, а самим як парламенту розпочати боротьбу з олігархами. Не займатися політичним піаром та захистом тих, хто спонсорує політиків, а проголосувати санкції проти Коломойського.
Це чудовий тест для кожної політичної сили та їх готовності не до популізму, а справжніх кроків проти олігархів. Подивимося чиї підписи там будуть і хто цей тест пройде
Текст на 69 сторінок додатків: http://surl.li/aipjw

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа