В Одесі готували теракт

В Одесі готувався масштабний вибух. Як повідомляють в міліції, в будинку № 24 по вулиці Тираспольській, який 4 січня був охоплений вогнем, знайшли велику кількість вибухівки, деталі вибухових пристроїв і карту Одеси.

Весь цей арсенал зберігався в квартирі, яку знімали 26-річний громадянин Росії (уродженець Північного Кавказу) і 28-річний громадянин Казахстану. Під час пожежі загинув росіянин, його напарник отримав опіки 10% тіла II-III ступеня та був госпіталізований в 10-у міську лікарню. Опіковий центр, де він знаходиться, оточений міліцією. Третя людина, який також знаходився в квартирі, уродженець Кавказу, втік. Він оголошений у розшук.

Під час пожежі з будинку евакуювали 13 осіб, з них двоє немовлят. Рятувальники ледве встигли вивести людей: вогонь дуже швидко поширювався дерев’яним перекриттям, будівля була заповнена їдким димом від руберойду та вагонки.

Інформацію про деталі вибухівки та про осіб загиблого і потерпілого міліція поки не коментує.

За фактом цієї події порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу або вибуху)

Джерело: Сегодня

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа