В Одесі безперешкодно діє сепаратистський інтернет-канал

Повідомлення про нього з’явилося у мережі 18 травня на одеському порталі 24tv.ua. Автор зауважує, що значення СБУ у боротьбі з сепаратизмом в Одесі й Україні в цілому важко переоцінити… або недооцінити – кому як завгодно, але часом трапляються речі, що не піддаються осмисленню. І мова в даному випадку не лише про регіональні ЗМІ, явно проросійського толку, які успішно мімікрували, перетворившись в латентні й обережні рупори «русского міра», а про відвертих антиукраїнських майданчиках, що відкрито віщають із соціальних мереж.

А далі автор переходить до конкретного прикладу. «Хочу сказати про так зване «Одесское Общественное Телевидение» – канал, створений на відеохостингу Youtube 11 січня 2016 року, що із завидною періодичністю видає сепаратистський, антидержавний контент. Він не просто підпадає під славнозвісне «побутовий сепаратизм», але і такий, що пахне строком», – переконаний дописувач.

Його навіть дивує, що ведучий каналу не приховує свого обличчя, присутній практично в кожному випуску і не є громадянином іншої держави, що живе де-небудь під Магаданом. Всю інформацію про нього можна знайти в соціальних мережах – відкритих джерелах. Незважаючи на відкритість даного каналу, він продовжує вже не перший місяць поспіль віщати в інтернет просторі, видавши уже понад 80 халтурних, аматорських, але насичених лютою ненавистю до Української державності, відеосюжетів.

Завершується повідомлення прямим зверненням до силових структур: «Загалом – посил, думаю, зрозумілий, СБУ – включайте комунікабельність».

Сергій Горицвіт

1 Символ «Одесского Общественного Телевидения»

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа