В Новосибірську протестують проти війни з Україною і захищають шамана Ґабишева

12-7

У центрі Новосибірська пройшли одночасно сім одиночних пікетів. Їх учасники підтримали політика Олексія Навального, якутського шамана Олександра Ґабишева, а також виступили проти війни з Україною, політичних репресій та знищення зелених зон.

1

2

Нагадаємо, якутський шаман Ґабишев є жертвою політичних репресій та каральної психіатрії, його арештували під час походу на Москву і від того часу його примусово поміщують то в СІЗО то в психлікарню на примусове лікування.

3

Інше джерело: У Новосибірську, на площі Леніна, 10 квітня пройшли відразу сім одиночних пікетів одночасно, повідомляє тгканал «Цивільні репортери Сибіру».

Їх учасники підтримали політика Олексія Навального, якутського шамана Олександра Ґабишева, а також виступили проти війни з Україною, політичних репресій та знищення зелених зон. На площу прийшла і активістка Яна Дробноход, чию справа закрив суд 19 березня. Її звинувачували за статтею про неодноразове порушення закону про масові заходи.

4

5

6

7

І навіть згадали арештованого губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала, хоч з Новосибірська до Хабаровська далі, ніж до Якутська.

8

Фото: «Тайга.Инфо» та Алексей Хохлов

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа