В Москві завершилося судове слідство над директоркою української бібліотеки

2897516_original

Путінські нелюди-нацисти при конвоюванні до суду ЗЛАМАЛИ ХРЕБЕТ в’язневі сумління, директорці бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріній. Доля цієї жінки – класична ілюстрація до будь-якого підручника з аналізом тоталітаризму – випадкову людину, яка завідомо непричетна до будь-якої політичної діяльності, демонстративно й жорстоко знищують, щоб залякати сотні мільйонів інших. (Свого часу Наталію Шаріну призначили директором бібліотеки для її деукраїнізації. І вона в міру свого розуміння виконувала завдання влади. Було знищено річні підписки “Шляху Перемоги”, вилучено з обігу багато книжок, виданих в Україні і надісланих в бібліотеку українськими патріотами. Однак російській владі потрібно показати людям приклад розправи за причетність до українського. І тут не має значення, старанно виконувала завдання влади Шаріна, чи ні. Всєм боятся! – ред.)

Наталія Шаріна – одна з п’яти в’язнів сумління, яких цілеспрямовано підтримує Міжнародна Амністія в Україні. Доля Наталії Шаріної байдужа 99,9% “російської інтелігенції” і медіатусовки, лише світлі одиниці-винятки наважуються щось публічно сказати у цій справі, гідній пера Кафки та Орвела.

Андрій Павлишин

Судове слідство завершилося 25 травня. Міру покарання прокурор проситиме 29 травня. Шаріну звинувачують за двома статтями, політична –  за пунктом «б» частини 2 282 статті КК (розпалювання ненависті з використанням службового становища), за 25 книг, вилучених 28 жовтня 2015 року під час  обшуку в бібліотеці.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа