В Молодогвардійськ прибув батальйон кавказців

Як повідомляють місцеві жителі на під’їздах до Молодогвардійська на шахтних підприємствах вчора бачили величезну кількість осіб кавказької національності. Очевидці не можуть точно оцінити кількість озброєних людей, але їх точно кілька сотен.Мало хто з солдатів говорить російською, більшість не говорить взагалі. Сплять в спальних мішках прямо на підлозі в приміщеннях закритих вже багато років шахт. Всі озброєні до зубів. Мабуть чекають наказу. Заїхали імовірно позавчора, максимум три дні тому.
Як повідомляє джерело близьке до середовища сепаратистів, бойовики чекають підкріплення. Воно повинно складатися з добре озброєних і підготовлених бійців з Осетії і Дагестану.

Нагадаємо, як повідомляють, 4 червня через Червонопартизанськ в Україну зайшло велика кількість солдатів, які самі визнали, що вони осетинські солдати. За їх словами вони приїхали в Україну воювати з американськими солдатами. І обіцяли дійти до Києва і влаштувати там кровну помсту.Нагадаємо, деякі “кровники” вже повернулися на Кавказ із донецького аеропорту в рефрижераторах.

Брак власних військових фахівців пояснюється тим, що багато їх них вже перебувають на території України, а частина військових відмовляється брати участь у бойових діях на території суміжної держави. Також з цією метою передбачається внести зміни до імміграційних законів, щоб продовжити дозвіл на тимчасове проживання до 1 року в Росії

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа