В Маріуполі затримано шефа пропаганди ДНР

Джерело: інформаційно-аналітичний центр РНБО

Продовжуються активні заходи із затримання терористів. Вчора, о 15:30 при спробі виїзду з України до Росії рейсовим автобусом сполученням Харків – Бєлгород, в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонниками затриманий громадянин України, причетний до терористичної діяльності. Затриманий громадянин є активним учасником  так званої «Русской православной армии», який за грошову винагороду створював проросійські агітаційні матеріали, що містять ознаки зазіхання на територіальну цілісність та незалежність України. Із затриманим працюють співробітники СБУ.

До того ж, у Маріуполі при спробі виїхати до тимчасово окупованого Криму затримана громадянка України Олена Блоха, яка займалась пропагандою тероризму, очолюючи цілий інформаційний підрозділ у російських найманців Донецька.

Трохи більше про Олену Блоху: вона була керівником департаменту зі зв’язків із ЗМІ та громадськістю терористичної організації “Донецька народнаї республіка”. Однак, в кінці травня  заявила про припинення співпраці з ДНР.

“Відновити спілкування і роботу в прес-службі ДНР зможу, якщо зміниться ставлення до моїх колег, які працюють фактично у військових умовах”, – написала вона в соціальній мережі. Працювала головним редактором донецької “Муніципальної газети”. І вирішила переїхати в Крим.

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа