В Луганську чекають звільнення

Якщо це правда, то, значить, Луганськ вже повністю блокований, як і Донецьк. Дорога на Краснодон була останньою ниткою, що пов’язувала терористів в Луганську з їх духовною батьківщиною.

Мама на дачі під Лутугиним каже, що останнім часом в їх районі дуже сильно стріляють. І на дачі залітають снаряди, а зі степу неподалік від селища чути абсолютно страшний гуркіт, несхожий навіть на “Гради”. Я так думаю, це ті самі “Буратіно” http://vz.ru/news/2014/8/12/700005.html які недавно Мордор надав терористам, а ті тепер з його допомогою намагаються відбити луганський аеропорт. Дай Бог удачі львівським десантникам, які його захищають.

З Твіттера:
Lugansk News TodayLUGANSK_TODAY · 10 год
# Луганськ в кільці. Підтверджую. В Новосвітлівці нац гвардія. В селищній раді, де був штаб террів, вати багато перевалили. Шлях на Краснодон наш!
Lugansk News TodayLUGANSK_TODAY · 28 хв
Вранці розмовляв з # Луганск’ом. Там вже знають що траса на # Краснодон в районі Новосвітлівки перекрита. “Гумманітарка” з РФ не пройде.
Lugansk News TodayLUGANSK_TODAY · 26 хв
# Луганськ. Мобільні телефони заряджають від генераторів. На ринках їжа є. Хліб і воду возять. Уже всі звикли, жити можна. чекають звільнення

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа