В Красному Лучі окупанти підірвали копанку, в якій хоронили своїх

На Луганщині знайдене ще одне ймовірне місце поховання російських вояків і найманців, які беруть участь в бойових діях на території Луганщини.

Члени організації “Права Справа” з Красного Луча повідомили, що за два кілометри від шахти 4-біс в Красному Лучі є копанка, в яку протягом трьох тижнів скидали тіла загиблих російських вояків і найманців, а також місцевих ополченців. Тіла були в камуфляжі, з георгіївськими стрічками, декотрі із шевронами козачої національной гвардії (РФ). Позавчора цю копанку піідрвали, повідомляють наші бойові побратими.

У такий нехристиянський спосіб керівники терористичних організацій приховують як масштаби загибелі серед бойовиків в цілому, так і масштаби власне російської інтервенції.

Те, що відбувається зараз на Донбасі з російськими солдатами, Спілка солдатських матерів Росії назвала м”ясорубкою. Ті вояки і найманці, яким пощастило, повертаються додому важко поранені, з тяжкими контузіями. Матерям загиблих солдатів не кажуть, де і за що наклали головами їхні діти. Вони навіть не отримують християнського поховіання

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа